ЗА НАС

Фирма МИКРОТЕЛ е създадена през 1993 г. в гр. Кюстендил, България. Основен предмет на дейност е проектиране и производство на CNC машини за разкрояване, гравиране, фрезоване на MDF, ПДЧ, бонд, пластмаси, плексигласи и други материали; CNC машини за обработка на мрамор, гранит, стъкло, дърво и т.н. Във фирмата работят специалисти с доказан опит в областта на машиностроенето.

Познавайки нуждите на малкия и среден бизнес, фирма МИКРОТЕЛ разработи серия от CNC машини, удовлетворяващи изискванията на различните потребители. Продуктовата гама на фирмата се състои от три основни модела машини, на базата на които с подбиране на подходящи опции, се покрива широк кръг от потребителски интереси.

В конструктивно отношение CNC машините на фирма МИКРОТЕЛ са съобразени с най-високите европейски изисквания за надежност, безопасност и качество. Машините са оборудвани с високотехнологична CNC автоматизирана система, интегрирала в себе си прецизна ергономична конструкция, фърмуер на български, английски и др. езици.

Благодарение на ефективното управление и непрекъснатото внедряване на нови технологии и високото качество на произвежданите машини, фирма МИКРОТЕЛ се наложи на висококонкурентния пазар като водещ производител на CNC машини, не само в България, но и в страните от Европа и Азия.

ПОСЛЕДНИ РАЗРАБОТКИ