VCarve PRO

Защо ние избрахме VCarve Pro за нашите машини?

VCarve Pro предоставя мощно, интуитивно софтуерно решение за създаване, и обработка на детайли на CNC рутер. VCarve Pro ви дава силата да създавате сложни 2D модели с профили, джобове, отвори , рязане гравиране , дизайни с v-резбовани текстури, както и да импортирате и обработвате неограничен вид векторни и 3D файлове и модели. Изданието ‘Pro’ ви дава неограничен размер на работната повърхност , брой инструменти, оптимизация на детайли по листове и задания за работа. VCarvrPro e подходящ за използване , както при любители така и в производствена среда.

Tri D CORPUS

Tri D Corpus е софтуер, написан от производителите на мебели за производители на мебели. Повече от 5000 компании ежедневно помагат за разработването на тази програма.

Въпреки че Corpus не е софтуер за интериорен дизайн, отзивчивият му 3D дизайн помага на производителите по време на проектирането и представянето, на мебелите , като съкращава времето за изпълнение на проекта от дни до минути.

В същото време Corpus подготвя цялата информация за производството – изчисляване на себестойността на продукцията , продажбата , както и списъци с материали и документация за производство и монтаж. Основно предимство на софтуерът е бързата опримизация на използваните материалите, заедно със всички елементи и отвори по рзкроените детайли и директна връзка към CNC рутерите на фирма МИКРОТЕЛ.

SHEET CUTTING SUITE

Софтуер за оптимизация на разкроя. Изключително удобен софтуер за разкрояване на детайли от различни материали. Използването на софтуера гарантира най-добро разположение на детайлите и най-малки загуби от отпадък.

Той намира приложение в различни индустрии като рязане на стъкло, детайли от ламарина, рязане на ПДЧ и МДФ, строителни панели, пластмаси, акрили и др. Независимо дали изходния материал е листов или рулони (рула), след като дефинирате детайлите за рязане, софтуерът изисква само едно щракване с мишката, за да подреди оптимално детайлите по изходния материал . Това изисква минимални умения и усилия от оператора за генериране на оптимизирани оформления. Софтуерът помага за намаляване на загубите от материал,пести време и труд.