CNC РУТЕР 1280 / 1212V

CNC Руери за камък са  специално проектирани за работа със скални материали. В каменоделската промишленост тези машини се използват за обработка на мрамор, варовик , гранит, изкуствен камък и всякакъв друг вид скални материали. Като универсални компютърно управляеми машии, този клас машини се използва за гравиране, фрезови операции, разпробиване, изрязване на отвори, 3D орнаментика и много други основни и спомагателни операции в каменоделската  промишленост.

Моделът 12-80 (12-12)  е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР за производителите на ПАМЕТНИЦИ, тъй като размерът на тази машината (1200х800) спомага за обработка и на най-големите по-размер заготовки за паметници. Масивната конструкция на машината, изключително удобния дизайн, водното охлаждане и мощния шпиндел, осигурява изключителен комфорт при работа, максимално оползотворяване на материалите и ефективно разпределяне на времето за производство на единица продукт.  В комбинация със софтуерът – VCarve PRO предлаган към окомплектовката на машината, тази машина се превръща в изключително мощно, многооперационно и ефективно производствено средство за фирмите от каменоделския бранш.

Машината е особено подходяща и за производството на модели паметници, надписване и гравиране на орнаменти, оформяне на корита за мивки и душкабини от масив, елементи за камини с 3D орнаментика, църковно обзавеждане от камък  и много други. С голям успех машината може да се използва и за работа върху ДЪРВО, МДФ, ШПЕРПЛАТ и др. по-меки материали. Машината е подходяща за направата на сувенири, икони и др. изделия от посочените материали. Това прави моделът 12-80 (12-12)  изключително универсален и покриващ нуждите на голям брой потребители от различни браншове.

Фирма МИКРОТЕЛ ЕООД, предлага богат асортимент от ОПЦИИ към окомплектовката на моделът 12-80, които могат да профилират моделът и да покрият конкретните изисквания на клиентите.

Видео

Галерия

Основни параметри:

  • Габаритен размер 1800х1400х1700 (ш.д.в.)
  • Работен размер 1200х800 мм или 1200х1200
  • Дебелина на обработваните детайли – до 250мм
  • Монолитна солидна конструкция
  • Портално синхронно серво задвижване
  • Ръчен шпиндел от 2 до 9.0 kW
  • Лесен и удобен CAT-CAM – софтуер с видеоуроци на Български
  • Доставка, монтаж, обучение и 24 месеца гаранция

Изпратете запитване


Свържете се с нас още сега